Planer för dagen

Ska först åka till Knävelsby och släppa ut hästar och fixa stallet där, sen tillbaka till nässjö och åka ut för att skritta buffan i skogen, och Wille ska gå lite ordentligt på banan för det kommer några och provrider honom i morgon. hoppas att de passar i hop och de köper honom. för hans skull!
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men antagligen lugnt då jag har stallet i knävelsby i morgon med ;)
Om ni undrar varför jag har det redan nu innan jag har flyttat så är det för att Robert och sarah är på Meeting i Björbäck, typ laholm för er som inte vet ;)!
 
Tänkte ta med kameran och ta lite bilder så ni får se stallet och hagarna där buffan ska vara sen ;)
Flyttar på måndag^^
 
 
Robert får stå för bilden ;)

Tävlingsresultat - Nässjö ridklubb 29 juni

Hoppade som sagt 90cm och 1m, 90n kändes så himla lågt, men men :p måste få bra känsla på alla 1m innan det blir 110 igen :)
 
90cm clear round - hon va jätte fin på framhoppningen allting bara flöt, sen inne på banan fick jag med mig samma känsla, hon va så fin :D allt bara flöt, hon tittade lite på grejer utanför och tänkte stanna för att hon inte såg hindret, men med lite skänkel så hoppade hon , efter de 3 första släppte det helt och hon va såååå fin :D alltså 0fel.
 
1m a:0 a:0 - På framhoppningen fick jag inte riktigt den framåtbjudningen jag ville ha, men hon galopperade ändå fram till hindrena utan att studsa eller lägga av helt.
Inne på banan så fick jag en bättre galopp, galopperade genom alla svängar, kom rätt på alla hinder, gjorde bra omhoppningsvängar, förutom på sista då jag glömde svänga imellan så red utanför men med en bra galopp, i alla fall så satte vi en dubbelnolla men kom tyvärr precis utanför placering :p som vanligt. haha.
 
Men vi kommer igen, snart har vi marginalen på vår sida ;)
 
 
Kajsa filmade med mobilen, inte bästa kvaliten men en film i alla fall. Den kommer upp så fort hon har lagt in den på min dator ;)

Plans of today

Godmorgon allihopa!
 
Har precis varit ute med hundarna i skogen och sitter nu och dricker mitt dagliga morgon kaffe, ;)
Vid 11 ska vi åka ner till Robert och Sarah för att prata om stallet och ta en fika, nom nom. Fika är vi väldigt duktiga på där ute ;) mohaha..
 ska även prata lite om helgen, för de åker på tävling så jag ska försöka ta stallet trots tävling själv ;) men det löser vi :D
 
Efter det så blir det stallet, buffan ska joggas i skogen , gramanen på tänkte jag så att hon håller sig lugn och inte bara springer iväg för mej, det eller pelhamet, återstår att se ;)
 
Wille tänkte jag longera, tänkte att han ska få gå i en rättså fri form och i ett hyffsat högt tempo och bara träna kondition, vill inte ute och galoppera honom eftersom att han inte är riden så länge nu och han har ju sina berömda bocksprång som fått en del att flyga :p haha.
Så håller mig faktiskt mest på banan just nu, han har ju inte lyckats bocka av mig än men det kommer väl xD haha..
 
 
Söta ponnyn uppe i lövhult förra året :) !
 
Nehe nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen åka ut och packa lite som jag ska ta med till Knävelsby :)

Dagen i korthet

I morse åkte jag ut och släppte ut hästarna, alla hade varit inne så mamma följde med och hjälpte mig ;)
 
åkte hem, sen åkte jag och Matilda ut till stallet igen vid klockan halv 1 ungefär. sen kom kajsa ut dit.
Buffan fick hoppa lite idag, hade en 3 kombination med räcke oxer räcke, höjde upp oxern till 90 ungefär och ena räcket till 110 i slutet. Hon va suuper fin :D känns bra inför fredag :) !
 
Ignoerera mig och kolla på finhästen ist <3
 
Wille fick som sagt vila ;)
 
Nu i eftermiddag / kväll så åkte jag Matilda, Emma och Kajsa till Lekerydskiosken och åt världens mumsigaste mjukglass, tyvärr så försvann det fina vädret som fanns i nässjö och övergick i SPÖREGN på vägen till Lekeryd, sugit att man va tvungen att sitta inne och äta, men mys och gott i alla fall ! :D
Tack för en trevlig kväll hörni :D <3
 
 

Dagens planer för hästarna

Buffan ska hoppas lite, tänkte sätta upp en 3 kombination på ena sidan och sen något hinder snett igenom typ ;)
Måste bara känna lite på henne inför fredag :)!!
 
Wille får jag se vad jag gör med, han kanske får vila, men vet inte än :) !
 
Oooch idag kommer bästa Matilda hit :D va super längesen, så weeii :D :D <3
 

Welldone - Ponnyheeest

Denna äger jag inte själv utan rider den åt någa för att han ska säljas.
I alla fall så är han en hyffsat stor D-ponny.
 
En ponny som inte har lärt sig så mycket på rätt sätt, men VILL lära sig och är verkligen en trevlig ponny.
 
 
Just nu är han under igångsättning, men med tid blir han riktigt fin, antingen som tävlingsponny eller bara en bästa vän. Jag har hoppat enstaka hinder på 90cm på honom, och bana på runt 70cm. Men han är trevlig och vill lära sig och göra sitt bästa, med rätt träning och en människa som han känner tillit till så kommer det att bli en toppenponny.
 
 
Charmig är han med, eller hur ;) ? Sötaaaponnyhesten. <3
Hoppas verkligen att han kommer till rätt människa som kan ta vara på honom och göra honom till en bra ponny.
 
Som sagt så är han till Salu, kanske har turen att hitta någon som är intresserad här? man vet aldrig.
I så fall kan ni Ringa eller sms på 0761340443 eller Maila [email protected]
 

Best Bina - Nordsvensk travare

Bina som hon även kallas då, är en nordsvensk travare på 21 som gått på travet i många år.
Vi köpte henne för ungefär 3 år sen nu som skogshäst till mamma, men eftersom att hon är väääldigt het vid ridning så blev det jag som fick rida henne och har startat 80cm clear round på henne.
 
 
och som ni ser på bilden ovan hoppar hon riktigt bra, men hon är verkligen inte lätt.
 
Just nu har vi en medryttare på henne som rider markarbete och i skogen och så hoppar jag då ;)
 
En väldigt trevlig häst detta, världenssnällaste i hanteringen, även om hon kan vara väldigt het att både leda och rida, men hon är väldigt snäll att ha inne och pyssla med.
 
Bilden är tagen precis efter hinder nästan, om ni undrar varför jag håller i henne rätt hårt, inte meningen och det har blivit mycket bättre.
hon är inte så stor som ni ser, endast 153cm.
 
har jag missat något så är det bara fråga ;)
 

Ridit i massa kallt regn.

Hemma från stallet nu, kallt som satan i regnet :( Dumma..
 
I alla fall så red jag Wille först, han fick sig ett lite kortare men intensivt pass på banan i typ 30min + fram och av skrittnig. han va fin, tänkte väldigt bra framåt i mellanåt, men han lägger forfarande av lite när det blir jobbigt. Men det tror jag är en styrkefråga.
 
 
Sen så va det buffans tur, hon hatar verkligen regn måste jag bara inflika ;)
Faast vi hade lite tur, det spöregnade typ när vi gick ute men efter 10 min så hade det nästan slutat helt.
Skuttade i alla fall henne lite, Först 2 bommar sen räcke bom räcke och avsluta med 2 bommar. Tyckte den övningen funkade bra på henne, hade 3meter mellan bommarna vilket gjorda att jag va tvungen att ha en rätt bra galopp för att hon skulle räcka, men hon fick inte flyta iväg för då blev det kort mellan räckena med bom i mellan. Hon va fin, trots att det va as blött och hon verkligen hatar det :p
 
 
Fina hästen förra sommaren. <3

Prime Time e. Zeppelin ue. Pontus

Min lilla ögonsten.
Buffan som hon även kallas är ett halvblodssto född -98. köpte henne för ungefär 5 år sedan, och det va så komiskt.
När jag började kolla på häst så sa jag att det verkligen inte fick vara ett sto, ingen fux och den skulle vara runt 6år och precis kommit ut på tävlingsbanan typ.
Men vad kom jag hem med, jo ett 9 årigt fuxSTO. Haha lite kul. Ångrar inte en sekund att jag köpte denna hästen, även om det har varit mycket skador och missat många tävlingssäsonger så har det varit värt det.
 
 
När jag köpte henne så var hon startat 125cm med bra resultat, så hon är en bra läromästare, även fast hon kan vara svår. Har fått bekräftat från mina tränare att det inte är en lätt häst men att hon ställer upp till 120% om jag gör rätt och om jag inte gör det kan hon rädda mig en gång, men inte två på samma träning. och det är ju bra, då lär man sig att göra rätt! :D
 
 
Trots våra motgångar med skador och sånt så har vi lyckats starta några 110 med hyffsat resultat.
Men det viktigaste är att jag vet att hästen kan, gör jag rätt gör hon rätt..
 
Har jag missat något ni vill veta är det bara att fråga ;) !
 
 

Hästarna jag äger/rider just nu

Tänkte att jag ska skriva om varje häst jag äger och rider ju ni, ta en häst i varje inlägg ;)
Så håll utkik.

Go for it ;)

 

Midsommar tävlingar!

Jävla skit väääder :(
 
Tänkte åka och kolla när Robert tävlar i Vetlanda idag, han rider 140n med Nando, kan ju vara kul :D

hade varit ännu roligare om det va fint väder, men inte det :/ yeahyeah, life is hard !
 
 
Nando och Robert när vi va i västervik för ett tag sen ;)

Girls just want to have fun! :D


På topp

Ojojoj vad jag har hunnit med mycket idag :D :D
 
Jag började dagen med att släppa ut de små hästapållarna, när jag kom hem så låg alla fortfarande och sov så jag städa huset efter deras midsommarfirande igår, sen åkte jag ut till stallet igen, tog in pållarna som är ute på natten en stund, longerade lille wille och red även buffan en sväng ute i skogen, orkade verkligen inte trimma idag, va lite trött efter dagens arbete xD ^^
Efter det så åkte jag hem en stund innan det bar av hem till kajsa för film, as dåligt slut förövrigt, sen för en timma sen åkte jag och släppta in buffan och bina som va väääldigt glada att komma in :D !
 

The world greatest <3
 
En öl nu sen sängen :D !

Midsommar dagen

Vaknade och va faktiskt riktigt pigg i morse, har släppt ut de små hästarna och städat här hemma efter midsommarfesten igår, det va mer än en ölburk kan jag lova ;) haha.
I alla fall så blev det rätt lugnt för min del igår, började dricka väldigt tidigt men drack inte fort utan drog ut på det, hade en najs kväll med bra folk men åkte hem tidigt eftersom att hästarna ville gå ut även idag ;)
Känner mig riktigt duktig måste jag säga ;) !
 

Hästarna ska i alla fall gå idag, Buffan tänkte jag rida igenom på banan, hon ska igång nu igen efter en lite lugnare vecka, och ville tänkte jag tömmköra :) !
 
 
Nu blir det en kopp kaffe till och sen städa vidare ;)

Min midsommar 2011

 
På midsommar förra året så åkte jag och en vän ner till halmstad för att fira midsommar i den bästa sommarstaden i whole fucking world .. <3
Tänkte att vi skulle slippa alla smålänningar, men icke, träffade massa trevligt folk från eksjö, men det va trevligt!

Alltså så hade jag ett väldigt fartfyllt midsommar förra året, mycket alkohol och allmänt party.
Man kan väl säga att man vuxit upp lite bara på ett år, visst är det roligt med mycket alkohol och najs fest, men ett traditionellt midsommar sitter ju aldrig fel det heller ;) Haha
 
Hoppas alla får en suuuper bra midsommar <3

En Solig midsommar?

Godmorgon på er !
 
Sitter och dricker mitt morgonkaffe ute på altanen, och det är faktiskt soool :D
hoppas nu att vi får en soligt minsommarafton, är ju på tiden i så fall!
 
Ska i alla fall snart åka ut till hästarna, buffan ska joggas lite har jag tänkt och Wille får vila.
Buffan och bina får nog gå ute i natt faktiskt så jag slipper åka ut i morgon och släppa ut, är det soligt och uppehåll så är det ju inga problem :D

Vet fortfarande inte riktigt vad som händer ikväll, får inte tag i henne vi kanske ska till, ajja märker sånt.
 
Trevlig midsommar alihopa :D ! <3
 
 
Summerlovin <3

Midsommarafton 2012

 
Glaaad midsommar på er <3

BILJÄVLEL

Biljäveln strejkar :s
Generatorremskiten gick sönder :o DAMP DAMP DAMP
Dumma dumma dumma. Jag som kände att livet rullade som det skulle nu!! Gaaah får spelet! :(

Extrajobb :D :D

Fick precis reda på att jag har fått extrajobb :D
Ska vara ledsagare eller vad det heter, alltså det är en tjej som har något litet handikap, men hon är inte svår eller behöver jätte mycket hjälp utan mer hitta på saker och sådär.
Och, hon är häst intresserad, är inte detta perfekt :D ?!
 
Blir många timmar tillsammans med henne i stallet :D
 
 
och rida kan hon :D !

Hästarnas aktivering - 21 Juni

Vilket väääder det är :D älskart^^
 
I alla fall så ha både Buffan och Wille fått aktiverats idag.
Tömmkörde buffan i typ en halvtimma på banan, hon har ju som sagt en lugn vecka nu innan tävlingarna kommer igen! :) Sjukt fin va hon i alla fall, trampade under sig riktigt ordentligt i alla gångarter :D
 
 
Wille red jag på banan ungefär 40 minuter.
Skuttade över ett litet plutthinder och JÄVLAR vad han hoppade, han hoppade verkligen med rygg och vände upp riktigt fint bak.
Så himla kul att han funkar så bra nu innan de kommer folk och provrider honom!
 
 
Bilden är inte från idag utan från förra sommaren, men han hoppade så jukt mycket bättre nu!!
Duktigt ponny (:

Fin besök :D <3

Har bästaste Sofie på besök :D va längesen!
Sitter här och dricker morgon kaffet och ska snart ut till stallet så hon får hälsa på hästisarna :D !
 
Just so you know :D !

Midsommarplanering, beslutsångest så det skriker..

Åååh har sån beslutsångest inför midsommar, blir tokig!!
 
Det började med att jag inte hade något för mej eftersom att jag brukar planera stenhårt och åka iväg, vilket inte är fallet i år. Stannar i jönköpingslän i alla fall, så långt har jag kommit i min planering.
 
Men har ett alternativ som är att åka med fina vänner till lilla skitanneberg, men ändå bra folk mycket alkohol och almänt för mycket fest som vanligt. men även suuper kul!
 
ELLER
 
Åka ut till hon som äger 4-åringen som jag har kollat på och fira midsommar med som det ska firas.*
Alltså inte alldeles för mycket alkohol men bra folk och god mat.
 
Vad tycker ni?? :o
 

 
Är en partyprinsessa, men livet går väl ändå inte ut på att supa skallen i småbitar,
varenda jävla midsommar?


Nya Blogg.se

Har fått den nya designen nu, mycket smidigt måste jag säga :)
 
Lättare att uppdatera överlag och även smidigt med snabbinläggsfunktionen, där har ni tänkt till (y) !!
 
Annars tycker jag faktiskt att de flesta sidor på internet bli sämre av förändring, men absolut inte i detta fallet, bra jobbar Blogg.se :D 1 - 0 till er.

I live my live my life like everyday was my last..

 

Ändrade planer

Blev lite ändrade planer idag, tänkte att Wille skulle ha vilat, likaså Buffan.
 
Stod fast vid att buffan skulle vila eftersom att hon har gått rätt hårt nu några veckor så hon förtjänar en lugn vecka innan träningen inför nästa tävling som är den 29 Juni sätter igång.
 
Men Wille fick sig ett longeringspass på banan, mycket galopp vilket han verkligen behöver.
Väldigt jobbigt sa han, han va verkligen jätte fin idag så det väger upp mot de sparkar och bocksprång som kom i lite protest, sötponnyn!
 
 
buffan och Bina fick även gå ner några timmar på gräset vilket jag tror de uppskattade, men de är lika glada när de får komma in, står vid grinden och gnäggar när man kommer. Naaw.
Känns faktiskt inte rättvist mot de om man ska låta de gå ute när de faktiskt vill in.
Sen kanske det är en vanesak, vad vet jag. men i alla fall så funkar det på mina hästar så, ah dom är nöjda <3
 
 
Fina hästisarna <3

Bilder på Wille från idag! :)



Fiin för att inte vara riden på att tag måste jag säga! :)

vad tycker ni?

Anmält mig till tävling

Igår anmälde jag mig till sommartävlingen i Nässjö, anmälde faktiskt bara till 90cm.
Jag vill itne anmäla till 1m än då underlaget verkligen söööööög förra året, så är det riktigt skit underlag så hoppar jag bara 90 annars efteranmäler jag till 1m också. återstår att se :)




bilder från förra året när jag va där och hoppade 1m och 110.
Syns inte hur dåligt underlaget va, men va i alla fall tvungen att rida med de stora broddarna och de bromsar ju upp i sig, så hoppas på att det är torrt detta året.

Dagens planer

Weei, det är nästan sol idag, men tyvärr bara nästan och i mellanåt :/

I alla fall så ska buffan och Wille motioneras idag!

Wille tänkte jag börja med att longera så att han kommer igång, sen sitta på honom en liten stund bara, jobba för att han ska få ett bra stöd i handen och ha en bra framåtbjudning!

Buffan ska nog gå i skogen, bara joggas lite lätt eller om jag tömmkör henne, har inte riktigt bestämt mej än ;)



Finaste hästen <3

Hästarnas aktivering

Buffan - Skrittade ut henne barbacka på hackamoret, hon va fin och väldigt nöjd när hon fick stanna och äta ;) söthästen, tänkte att hon ska få ta det lite lugnt denna veckan eftersom det är tävling i nässjö sen nästa helg :)

<3

Wille - Tömmkörde honom på banan på både rakt och böjt spår, höll på cirka 50 min och han va så sjukt fiiin <3
han trampade verkligen under sig och skötte sig perfekt, inte dåligt med tanke på hur mycket han har vilat.
Får se hur han får gå i morgon, kanske blir en skritt tur för att känna att han inte jävlas när man rider, men det tror jag inte, han har vilat sig i form :)



Söta ponnyn förra våren. :)

Still waiting

Fortfarande inget sommarväder här i nässjö :( Buhuu.

Planerna för idag är i alla fall att longera lilla pluttisponnyn en stund och sen skritta buffan i skogen, tror det får bli barbacka faktiskt, mys <3



Sen måste jag berätta en sak :D
va hos Sofia en sväng igår, Alltså hon som har Diva, den 4a åringen jag eventuellt ska ta hem för träning/tävling.
Ska åka till Sofia i veckan och rida, ska även lära henne facebook ;)haha. Tyckte det va på tiden ;)
Världens gulligaste tjej förövrigt, och är så tacksam att jag verkligen har hennes förtroende :D<3

Nu blir det några droppar kaffe till :D !

Vart är sommaren :(

Har varit ute och fixat stallet, släppt ut hästar och även longerat lille Wille en stund nu på morgonen/förmiddagen.
Va inte jätte varmt måste jag säga, usch fy blä, vart är junivädret :o

I alla fall så tänkte jag berätta att Wille kommer synas i bloggen lite nu ett tag då jag sak rida honom inför kommande provridningar, hoppas ahn blir såld nu lilla hjärtat <3



Visst är han charmig lilla hjärtat? <3

Sötponny!

Min dag kommer i alla fall bli lugn, ska skritta buffan i skogen i typ en timma, ringa sofia som äger en fyraåring som jag ska åka och priova och eventuellt låna som tävlingshäst :D Tack snälla sofia.

Men lugnt blir det och håller tummarna för att solen vill titta fram lite med !!

ha en bra dag allihopa ;)

Inte lika bra.

Idag fanns inte känslan där och det kändes inte som vi jobbade tillsammans.
Tror hon hade träningsvärk sen igår.
Fick en mycket bättre känsla på framhoppningen idag men sen inne på banan så bara dog det, hon la av som tusan till 1an, men fick bra galopp ill tvåan och då flöt det till 6an där tog det tvärstopp, hon orkade inte.
Jag va kanske lite trött i benen med så orkade inte ritkigt trycka på henne ordentligt, menmen.

Men min häst är fiinast i alla fall, tack Ida som va med och hjälpte till både igår och idag och Sofia som hjälpte mej igår :) ! <3

Bilderna från igår kommer antagligen ikväll :) !


Finaste <3

Tävlingsresultat, svarttorp 15/6

hoppade som sagt 1m idag, hon va lite loj och så, men första tävlingen med värme så både jag o hästen va väl lite matta efter framridning i ett varmt ridhus :p

Fick inte något riktigt flyt på framhoppningen, någon totalmiss, men ändå bästa hästen som ställer upp <3

Väl inne på banan flöt allt, hade bra galoppfrån 1an även om hon inte riktigt tog skänkeln framåt och jag blev lite passiv i mellanåt.
Hon va kanon fin, kom kanske lite nära på något men inte så det störde, blev i ala fall så att vi blev dubbelnolla och kom 5a av 12 startande, tyvärr bara 3 placerade, men första och andra platsen gick till ett nässjö ekipage så ingen fara :D Grattis Linda <3

I morgon så är det en regional 1m som jäller, är något nervös måste jag erkänna, första regionala för i år.
Men det som känns säkert är att det va så sjukt maxat på vissa hinder idag så de kan inte maxa mycket mera i mon ;) Haha!!

Lindas snälla pojkvän fotade så bilder kommer när jag fått de :)

Bra dag, nu laddar vi om <3

Finaste hästen på denna jord <3



Bilderna är från idag nu taggar vi tävling i mon :D

Sommarlooov :D

Men vart fan är sommarvädret? Snor kallt ju :s

I ala fall så slutar skolan idag, helt jävla fucking underbart måste jag säga :D

Oooch vi taggar tävling till helgen med :D
Hoppar 1m lokalt i morgon, och på lördag hoppar jag 1m regionalt, god luck? :D

As taggad i alla fall :D



Bilderna är ifrån när vi va där förra året, spöregn vare, så hoppas att det blir bättre detta året :D
Plockade i alla fall en 5e placering i det dåliga vädret förra året ;)

<3

Tävlingsresultat 10juni

90cm - Hon va inte riktigt framme för skänkeln här, hann inte rida fram så länge. och inte hoppa fram heller för den delen, det va en tjej som åkte av rättså ordentligt så fick vänta till hon kunde ställa sig upp och då hann jag bara ett språng sen fick jag gå in på banan. I alla fall så missade jag att galoppera fram henne innan start inne op banan på hon va lite loj och då är det svårt att hitta avstånden på henne tycker jag.
Fick bara ett litet skitpet i och försej, det berodde på att jag höll kvar henne någon sekund för länge mot ett hinder eftersom jag inte kunde trycka på henne..
Men tar på mej det helt, hon va fin <3

1m - Här va hon först loj när jag red fram, sen sista språnget på framhoppningen vet jag inte vad som hände, hon blev så fin och taggade på riktigt bra :D :D GLAD.
Väl inne på banan galopperade jag på henne typ ett varv innan jag styrde mot första hindret, och allt bara flöt :D
kanske kom lite nära någonstans, men helt mitt fel isf, hon va helt med på noterna och allt funkade.

Vart dubbelnolla och gick in på en 3e plats, tyvärr va det typ 50 startande i klassen så lyckades bli bortpetat från placering då alla red så sjuktligt fort vilket jag tycker är onödigt i så låga klasser.

Meeeen.. känslan fanns där, vi börjar hitta varandra, jag börjar rida som jag ska. Tack Robert Kroplewski.



Tyvärr blev det inga bilder då den andra som va på banan samtidigt va ivägen hela hela tiden :/
Men kanske får några i svarttorp nästa helg, för då är det tävling igen :D ! <3

Godmorgon lördag!

Roliigt det är att vakna klockan typ 10 i 7 på en lördag !! :@ men men skönare än att sova bort hela dagen.
och helt fantastiskt att vakna och inte vara det minsta bakfull ;)

Idag ska det fixas och donas inför i mon.
Buffan ska ridas igenom, har inte riktigt bestämt mig om hon ska få gå i skogen idag, mycket galopp i så fall.
eller om hon ska trimmas igenom över lite bommar på banan. Det återstår att se ;)

Sen ska jag tvätta hennes vita ben och även svansen.
det ska putsas och packas osv. ;)


Taggeliiitagg ;)
Har antagligen fixat en som kan ta bilder eller filma i mon :D

Taggad till 1000..

Asså efter hoppträningen igår så är jag så sjukt taggad inför helgen samtidigt som jag är väldigt nervös just nu.
Men kommer bli kul, och sköter jag mig så vet jag att hästen gör det, jag får bara itne glömma att rida genom svängarna vilket jag gärna gör :p haha.



Idag gick hon också väldigt bra, lite seg först sen stark men va ändå fin.
Började med att skritta fram ute i skogen cirka 20 min.
När jag kom till banan så dog hon först gjorde mycket övergångar mellan skritt och trav och tillslut behövde jag bara tänka trav, duktig häst <3
i galoppen så blev hon stark i vänstervarvet, men har nog med att hon är lite svag.
Sen galopperade jag över galoppbommar med 3m imellan, vilket är längre än vad jag brukar ha, det gjorde jag just för att jag skulle hålla galoppen och kom fraktikst in i ett bra tempo varje gång :D

Gladtjej just nu :D <3

<3<3

Provresultat

Har fått tillbaka 3 prov idag, gick rätt bra faktiskt men lite surt med xD

G på matteprovet.
VG på det första fodersmältningsprovet
ett halvt poäng ifrån MVG på det sista fodersmältning och näringsbehov

Helt okej va? ;)


Bildbomb på bästa hästisen <3




Ääälsklingshästen :D <3

Ska försöka hitta någon som kan fota på söndag med, kul va? :D

Känslan är tillbaka <3

Ååh jag är så glad efter hoppträningen i morse. Shit va hoppade :D

Va väldigt svår bana han hade satt upp, mycket ur väng (vilket jag har problem med) och sen en sbåge på 5 och 5 galoppsprång. kraschade första gången på sista hindret i s bågen, men sen började jag rida som jag skulle hade ett mycket bättre tempo och fortsatte rida i svängarna :D <3
Hoppade lite kortare banor för att checka av att allt funkade, Banan va inte så hög men väldigt knepig som sagt, låg väl på 90cm kanske.
Avslutade med att hoppa en linje med 3 galoppbommar in, räcke, 2 galoppsprång till ett räcke sen 3 galoppsprång till en rättså stor oxer, eller maffig. Avslutade med att oxern låg på 110cm i framkant och 120cm i bakkant ungefär.



Finaste älskade hästen.

Känns super nu inför tävlingen på söndag vilket är riktigt bra, slutar aldrig bra om man åker på tävling utan en bra känsla med sig i bagaget.

Nationaldag och hoppträning

Jag som hade hoppats på en rejäl sovmorgon idag, men så blev det inte.
Eftersom att det är Nationaldagen idag så är vi lediga från skolan, men upp tidigt i alla fall för ska åka till Robert och hoppträna buffan, behöver det innan helgen då det är tävling i Aneby.
Ska hoppa 90cm och 1m - Lite Taggad :D <3


Bilden är från 110cm i forserum förra året.

Även om jag hade tyckt det varit skönt med sovmorgon så är det så mycket mera värt att åka och träna med älskade älsklingshästen hos bästa tränaren typ ;)


Dagens pass på min fina <3

Började med att longera buffan rättså länge i alla gångarter, lät henne gå fram bra och krävde inte så mycket, hade henne inte jätte mycket inspänt med andra ord.
Sen satt jag upp och galopparbetade henne lite för att hon är svår att komma åt i galoppen på lina, och vet nii.. hon va så sjukliiigt fin och verkligen ihop, kunde öka utan att hon började studsa och ville iväg utan hon väntade jätte bra och längde bara galoppsprången men stannade kvar hos mej.

Alltså super nöjd och känns bra inför hoppträningen i morgon.
har lite beslutsångest om bett bara, hon har hoppat rätt bra på den hemma oså, och jätte bra på framhoppningen till klubbisen i söndags, men sen inne på banan ville hon inte alls, usch vet inte.
Men vill testa det för Robert så kör nog på det i mon men tar med ett annat bett med, i fall att..
Rider henne på dubbla tyglar så att jag ska kunna släppa på hävstångseffekten när det behövs, tror bara att ag behöver mer rutin på det så jag vet när jag ska släppa osv..
Men min häst är i alla fall fiiinast i hela världen <3



Bästa bästa :D <3

Utvärdering av dagens programridning

Framridningen - Han va HEMSK till en början, jag hade väldiga problem att få honom på bakbenen, han bara stretade och va inte alls med på noterna.
I slutet när jag red fram va han lite finare, men har haft mycket bättre känsla på honom innan än vad jag fick här. Fast han är trevlig, kanske tycker det just för att han är lite svårriden.
Inne på banan - Väl inne på banan kändes han faktiskt väldigt fin stundtals, fick lite småmissar och de tar jag på mig, va fortfarande inte nöjd med formen på honom, men men..
Red i alla fall ihop 61,72%, inte helt fyskam tycker jag med den känslan jag hade.

Kommer bild på snyggingen sen :D !



Vill fylla 20 år igeeen <3

Skolmästerskap - Dressyr

Idag är det skolmästerskap igen, denna gången i dressyr.
ska rida Lb1 på en skolhäst som heter sience, hyffsat snygg skäck som är väldigt trevlig när man väl hittar honom och han inte rusar på allt för mycket ;)




Finaste pluttbuff får stå för bilden! <3

Så sant som det är sagt.



Du kan aldrig göra samma misstag två gånger
för att
den endra gången du gör det är det inget misstag, det är ett val.

The world greatest <3 <3







Älskade bästaste hästen <3

Soooft! :D

Är nästan färdig med allt i skolan nu, as najs måste jag säga :D
Junivädret kunde varit bättre tycker jag allt, men annars leker livet ;)
Ha bara 8 dagar kvar i skolan, en inlämning och ett prov kvar (y)

Har börjat planera in lite tävlingar nu, Ääääntliigen <3
10juni blir det att åka till Aneby och hoppa 90cm och 1m lokalt.
sen åker jag till svarttorp den 15juni och hoppar 1m lokalt och sen den 16e ska jag hoppa 1m regionalt :) !

Kommer bli den bästa sommaren ever :D Flyttar hästarna till Robert och Sarah runt den 20e Juni, bäst :D



Buffan i svarttorp förra året, as blött var det, men fan va fin hon va :D <3

RSS 2.0