Hästar genom året..fortsättning

Hameren Quinty  - Quinsy.

Min andra egna häst som vi också köpte ifrån ridskolan i eksjö, men inte för att hon var treangelmärkt utan för att hon bet en tjej i ansiktet, hon trivdes helt enkelt inte, eller hade ont(kommer till det senare).
 

 
En stooor häst i en liten häst kropp, endast 153cm men väääldigt stor att rida, mycket häst, tog väldigt mycket mark vid hoppning så va inga problem att tävla med storhästarna. distanserna funkade alldeles utmärkt!
Hade henne i ett år, under det året hann vi träna banor på 120 och tävla många 1m, häst som hoppade i bponny tempo och stannade aldrig! en riktig klippa <3
 
desto mera tiden gick så började jag känna att allt inte va som det skulle, hon hoppade forfarande allt jag styrde på, men det köndes inte bra.
vi åkte ner med henne till Ängelholm där det konstaterade att hon var halt på alla 4a, hade sammanväxtningar i leder och även början till spatt, fanns inget att göra så hon fick tyvärr vandra vidare till de evigt gröna ängarna.

hon ska inte ha lidit sålänge hon reds säger de, men i väntan på papper på att kunna ta bort henne så tappade hon muskler och kunde tillslut knappt stå upp :( usch.
FINA ÄLSKADE HÄSTEN <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0